web counter

Hva koster benkeplatene slik vi lager de

Fra 2005 til 2012 har vi hatt en priskalkulator på våre gamle nettsider som fungerte helt greit til de enkleste løsningene. Men mange av kundene våre hadde individuelle ønsker utover det som er mulig å besvare med en slik kalkulator.

Vi vurderer en ny kalkulator, men har ikke startet på det ennå.

Ett stort flertall av våre kunder planlegger å bli boende der vi innstallerer benkeplater for de i lang tid. Alle er selfølgelig interessert i få en god pris, men vi ser at de fleste av disse prioriterer en påkostet utførelse med færre skjøter, underlimte vasker, sømløse utlegg i vinduer, og annet "snadder" fremfor en "billig" utførelse til lavest mulig pris.

Vår pris på en løpemeter benkeplate måltatt og innstallert i Oslo området koster fra ca. kr. 2500,- til kr. 7000,- inkl. mva.
Laveste prisen er gjerne 12mm tykkelse med få tillegg mens høyeste er 3cm tykkelse med mange tillegg.

Hvis du ønsker et tilbud på dine benkeplater:

Ring tlf. 4000 11 12 eller mail fra vårt kontaktskjema her…

Billigst eller best?
Lavest mulig pris eller mest for pengene?

Det er alltid mange som er interessert i den laveste prisen. Skal du kjøpe en ny Sony TV så er det jo enkelt da du uansett får det samme produktet. Men skal du kjøpe en håndtverker tjeneste så er det ikke fullt så enkelt. Heller ikke hvis du skal kjøpe en stenplate. Det er ikke lett for en kunde som kjøper en stenplate for første gang å vite hva som skiller en billig utførelse fra den utførelsen vi leverer til våre kunder.

Men vi har planer om å tilby en lavprisvariant av benkeplater etterhvert. Som prismessig vil konkurrere med eks. Diapol men hakket over i utførelse. Disse lavpris platene vil være mer lik det som alle andre i bransjen leverer. De vil ikke ha usynlige skjøter, men vanlige rette silikonskjøter i hvert hjørne. Platene vil være rette i bakkant i motsetning til den tilpassning mot vegg vi har i dag, ikke noen L-form for å unngå skjøter og med litt større toleranse på tilpassningen. Kanter og hjørner vil ha rettkant fasettsliping slik som standard i bransjen, osv. Men underliming, planliming osv. vil være like perfekt utført som det vi leverer i dag.
Stenplaten, selve materialet vil være likt men all bearbeiding og tilpassning vil være enklere og raskere slik at prisen kan senkes.